Automatische grasmaaier


Lekker buiten genieten: het gras wordt al gemaaid

Dat kan met de automatische grasmaaier van Husqvarna. Techniek dient de mens!

Wij hebben het druk en we werken hard. En als we dan thuis zijn, is grasmaaien niet onze eerste prioriteit. Die klus moet echter wel geklaard worden. Even een weekje overslaan of een paar weken op vakantie, geeft al gauw problemen. Toch willen we elke dag een fraai gemaaid gazonnetje. De automower van Husqvarna is de ideale oplossing!

Doordat de automower continu kan maaien, krijgt u een mooier gazon, 7 dagen per week en 24 uur per dag. De mesjes snijden subtiel minimale stukjes van het gras die onzichtbaar tussen de grasmat verdwijnen en voor een natuurlijke bemesting zorgen. Ook in complexe en golvende tuinen zorgt de automower uitstekend voor uw gazon.

Niet onbelangrijk: door een zeer efficiƫnt energiebeheer werkt de automower voor een fractie van de kosten van een conventionele grasmaaier.

Een groener en rustiger alternatief

Door de elektrische aandrijving produceert de automower geen schadelijke uitlaatgassen. De automower maait fluisterstil en discreet; uw rustige middag in de tuin wordt niet meer verstoord.

Veiligheid voor alles

Bij het optillen van de automower, stoppen de maaimessen direct. Bovendien zijn de maaimesjes ver van de rand van de machine geplaatst. Als de automower een obstakel tegen komt, botst hij er zachtjes tegenaan en vervolgt zijn weg in een andere richting.

Het eindresultaat: een prachtig gazon!